fbpx
Beste leden,

Voor het eerst zijn er gisteren weer wat versoepelingen aangekondigd door het kabinet. Helaas nog niet direct voor de sportscholen, maar als het vaccineren goed doorloopt en de besmettingen niet te hard oplopen zijn wij half mei aan de beurt. Tot die tijd blijven wij onverminderd ons best doen om jullie fit te houden/maken in onze outdoorgym.  Voor degene die het nog niet gezien hebben ; Pinkboxing is weer toegevoegd in het buiten rooster, evenals op de maandagavond een spinning uur. Dus activeer nu je lidmaatschap en help ons door te komen sporten en de incasso weer door te laten lopen! Mocht je nog niet kunnen sporten buiten door omstandigheden? Stuur dan even een mail naar receptiecuijk@vivelli.nl en dan kijken we samen even naar de mogelijkheden!

Mis je iets qua aanbod, aarzel dan niet om te mailen naar: receptiecuijk@vivelli.nl  Wij hopen jullie snel weer te zien met het outdoor sporten! Je kan je inschrijven voor CrossFitten, vrij fitnessen, Bodypump, bodyline, Total Workout, Pinkboxing en spinning. Je kan in een blok Fitness outdoor inschrijven en dan zelf de training doen die jij wil. Dan kan met een trainingsschema van ons zijn, via Lesmills on Demand, een les die je volgt van onze eigen Facebook pagina of doe mee onder begeleiding van een instructeur!
Mocht je niet buiten willen sporten, maar wil je voedingsadvies of een trainingsschema om je thuis op weg te helpen? Mail ons dan en dan zullen we contact opnemen en je daarbij helpen! Tevens kregen wij feedback dat het fijn zou zijn als we ook telefonisch bereikbaar zouden zijn, We gaan kijken naar de mogelijkheden hiervoor en gaan hier mee aan de gang!