fbpx
Beste Vivelli leden,

Hopelijk gaat het jullie allen goed!

We zijn heel blij dat we open mogen blijven en jullie in onze club kunnen blijven trainen. Al mogen we na vanavond 22.00 helaas 2 weken geen groepslessen meer geven. De lessen voor de kinderen ‘Kidsfit’ mag wel gewoon doorgaan!

Cardio Fitness:
Dit blijft voor nu onveranderd doorgaan. De klanten die normaal gesproken deelnemen aan de groepslessen zijn welkom om nu hier aan de slag te gaan en die willen we graag op weg helpen met een trainingsschema en uitleg van de toestellen! Wil je hier gebruik van maken ? Geef dit dan even aan bij ons!  We hebben ‘Cardio-fitness boven’ toegevoegd om te reserveren. Het is dus de bedoeling dat je een reservering maakt voor het gedeelte beneden of voor het gedeelte boven. Het is niet meer de bedoeling dat je tussen deze twee etages op en neer gaat lopen. Dit doen we om het verplaatsen zoveel mogelijk te beperken, zodat iedereen veilig kan blijven trainen. Als het niet druk is mag je uiteraard gewoon op beide etages trainen.

LET OP: Het is verplicht om een reservering te maken als je wil komen sporten binnen deze tijden:
Maandag t/m vrijdag tussen 8.30-10.30 & 17.30-21.30
Zaterdag en zondag tussen 09.00-13.00

Crossfit:
Alle reguliere lessen gaan nu voor de aankomende 2 weken naar een Open Gym.
Tijdens die tijden is er een Coach aanwezig voor toezicht, maar er mag ook hier helaas geen les worden gegeven! Er komt elke dag een Wod te staan op het White board die je zelfstandig kan uitvoeren! Buiten de Open Gym zijn jullie natuurlijk net als altijd welkom om een Wod te komen doen!

Groepsles:
Helaas zijn er na vanavond 22.00 geen groepslessen meer in de zalen!
Wij gaan natuurlijk weer zorgen voor Lessen die je online kan volgen op onze Facebookpagina.
Morgen ochtend om 9.15 staat Lianne voor jullie klaar en vrijdag 9.15 Fiona! De rest van het rooster volgt in dezer dagen. De Leszaal blijft op bepaalde tijden open voor een Open Bodypump, zodat je zelf in je eigen vak een eigen les kan volgen met je eigen muziek. Hier zullen ook reserveringsvakken voor gemaakt worden in Virtuagym.

Als extraatje kunnen jullie via deze link weer 30 dagen gratis gebruik maken van Les Mills on demand:
http://link.lesmillsondemand.com/aff_c?offer_id=438&aff_id=1403

Zo werkt het:

  • Jullie kunnen registreren voor een (extra) free trial periode van 30 dagen, door een nog niet eerder gebruikt e-mailadres te gebruiken;
  • Jullie kunnen deze (extra) free trial periode van 30 dagen zelf binnen deze 30 dagen stopzetten, zodat je hierna geen kosten maakt;
  • Jullie dienen bij registratie eenmalig je betaalgegevens (creditcard of paypal) in te vullen, maar betalen uiteraard niks als je binnen 30 dagen zelf opzegt.

Via deze link kunnen jullie nog 100 extra workouts volgen:
https://watch.lesmillsondemand.com/at-home-workouts

Spinning:
Wij gaan de zaal voor jullie open houden op bepaalde tijdsvakken waarin jullie dan zelf kunnen komen spinnen. Neem zelf je eigen muziek mee en stream een les op je telefoon, zodat je die kan volgen.
Hier een voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=5Hi13k37r20
Kleedkamer:
De kleedkamers blijven voorlopig nog gesloten, de toiletten zijn wel gewoon te gebruiken. Boven naast de toiletten en beneden bij binnenkomst staan kluisjes. Boven staat ook nog een kapstok voor eventuele (natte) jassen.

Blijf bij binnenkomst je handen desinfecteren en gebruik met sporten een handdoek. Het gaat heel goed, maar we willen je er nogmaals op wijzen je gebruikte spullen goed schoon te maken na gebruik!

Hopelijk mogen we over 2 weken weer verder zoals we nu deden. Blijf gezond en we hopen jullie te blijven zien met sporten!

 

Met vriendelijke groet,

Team Vivelli