fbpx

Beste Leden,

Wij vinden het ontzettend fijn dat we open mogen blijven, maar er zijn wel wat aanpassingen die we gaan doorvoeren vanaf donderdag.

-Vanaf donderdag zullen de kleedkamers en douches gesloten zijn! Kom dus al omgekleed en met gevulde bidon naar de sportschool.

-Wij zouden jullie graag willen adviseren om met een mondkapje op binnen te komen en het mondkapje op te houden tot je jouw plekje in de zaal hebt bemachtigd. Dit is geen verplichting, maar wel een dringend advies.

– Graag willen wij jullie vragen om bij de groepslessen maar 5 minuten van te voren aanwezig te zijn en na de les ook niet te blijven hangen om te kletsen. Probeer ook bij het wachten tot de les start die anderhalve meter afstand te houden.

– Bij wisseling van de lessen graag wachten tot de instructeur de deur open doet om de volgende groep erin te laten en niet zelf al naar binnen te lopen terwijl de vorige groep nog aan het opruimen/schoonmaken is.  De groepslessen zullen de zaal verlaten via de (nood)deur. Dus neem je spullen mee de zaal in je kan ze daar ook opbergen in een kluisje.

-Pink en kickboxing gaat ook gewoon door, wel gaan de lessen nu wat anders ingevuld worden, zodat de anderhalve meter afstand hierin gewaarborgd kan worden. De lessen zullen weer een beetje terug gaan naar wat we voorheen in de tent (buiten) deden.

– Voor de fitness geldt: Probeer zoveel mogelijk alleen te trainen en ga niet dicht op elkaar gezellig staan kletsen, probeer echt goed op die anderhalve meter afstand te letten. We gaan er voor de ochtend (8.30-10.30 en voor de avond (17.30-21.30)reserveringsblokken in zetten, zodat het niet te druk kan gaan worden. Je kan die reserveren in de app Virtuagym (heb je die nu nog niet stuur dan even een mail naar: receptiecuijk@vivelli.nl)

– Je kan nog een drankje kopen in onze vendingmachine voor tijdens het sporten, maar helaas mag je nu niet meer gezellig samen nog wat gaan drinken na afloop.

-In de groepsleszaal en beneden bij binnenkomst staan kluisjes dus daar kan je zo nodig wat in op bergen. We zullen zorgen dat er genoeg opbergruimte blijft!

-Blijf alert op het ontsmetten van de handen bij binnenkomst, het gebruik van schoonmaakmiddel op gebruikte apparatuur en het gebruik van een handdoek.

We willen net als jullie dat er gewoon veilig gesport kan blijven worden. Dus we hopen hierin op jullie medewerking om dit mogelijk te maken.

Met sportieve groet,

Team Vivelli Healthclub