Groepslessen aanbod

Vivelli Healthclub in Cuijk is official platinum member van Les Mills. Les Mills programma's zijn ontwikkeld door topchoreografen en zorgen overal ter wereld voor een doorslaand succes, met een aanstekelijke mix van beweging en muziek. Naast Les Mills biedt Vivelli ook spetterende freestyle lessen aan! Zo heeft Vivelli dus naast fitness ook top groepslessen.

 • Body Attack

  Body Attack

  is de sport-geïnspireerde cardio workout voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Deze high-energy interval training combineert atletische bewegingen met aerobe kracht en stabilisatie oefeningen. Dynamische instructeurs en krachtige muziek motiveren iedere

 • CXWORX

  CXWORX

  Gedurende 30 minuten train je de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Geweldig voor het verstevigen en strakker maken van de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures

 • Pink Boxing

  Pink Boxing

  Een work-out waarbij de conditie op een leuke en uitdagende manier wordt getraind. Een complete training door de combinatie van boksen en functionele circuittraining. Het unieke aan deze boksles is dat het alleen voor vrouwen is. Geen sparvormen = geen blauwe ogen!!!

 • CrossFit

  CrossFit

  CrossFit is een ‘back to basic’ trainingsmethode die verschillende sporten zoals gewichtheffen, hardlopen, roeien, Bootcamp en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht combineert in één trainingsvorm.

 • CrossFit 65+ bij Vivelli

  CrossFit 65+ bij Vivelli

  CrossFit is een ‘back to basic’ trainingsmethode die verschillende sporten zoals gewichtheffen, hardlopen, roeien, Bootcamp en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht combineert in één trainingsvorm. En deze les is speciaal voor 60+-ers.

 • CrossFit jeugd

  CrossFit jeugd

  CrossFit is een ‘back to basic’ trainingsmethode die verschillende sporten zoals gewichtheffen, hardlopen, roeien, Bootcamp en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht combineert in één trainingsvorm. We werken in de leeftijdsgroepen 8-11 jaar en 12-14 jaar.

 • Body Balance

  Body Balance

  is de Yoga, Tai Chi en Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde serie van stretches, bewegingen en houdingen

 • Body Pump

  Body Pump

  Is de originele barbell les die je gehele lichaam versterkt. Een barbell is een stang met gewichtjes. Deze les daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls.

 • Body Line

  Body Line

  Bodyline is een low impact combinatietraining van verschillende conditionele- en spierversterkende oefeningen (zonder springen).

 • Buik Work Out

  Buik Work Out

  Onder begeleiding van een fitness instructeur train je een kwartier lang snel en effectief je buikspieren.

 • Combi Vitaal

  Combi Vitaal

  Dit is een lesvorm waarin verschillende trainingen worden gegeven. De ene keer ga je steppen, de andere keer pilates. Elke week een andere les gericht op de 50+-er.

 • Kickboxing

  Kickboxing

  Voor het trainen van je concentratie, reflexen en conditie is deze vechtsport ideaal. Als zelfverdediging is deze training een aanrader voor zowel dames als heren. Wij bieden trainingen voor beginners en gevorderden. En ook voor kinderen vanaf 8 jaar!

 • Spinning

  Spinning

  Meegevoerd door het ritme van de muziek word je uitgedaagd om jezelf helemaal te geven op deze intensieve fietstraining. De training verzorgt een hoge vetverbranding en een goede conditie.

 • Total Workout

  Total Workout

  Alle facetten van een high impact workout. Conditie en spierversterkende oefeningen op een hoge intensiteit. Dit is een freestyle les.

 • Zumba

  Zumba

  Zumba is een fitnessprogramma geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse dansen. Tijdens de les worden dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, flamenco en mambo gecombineerd met aerobics die makkelijk te volgen zijn.

 • GESLOTEN

  GESLOTEN

  Helaas is het ook voor Vivelli Healthclub niet mogelijk langer open te blijven wegens het coronavirus. Zoals zojuist in de persconferenti...

  Lees meer
 • GEZOCHT: OPROEPKRACHT

  GEZOCHT: OPROEPKRACHT

  Heb jij veel affiniteit met sport, draai jij je hand niet om voor administratieve werkzaamheden en ben jij een gediplomeerd fitnesstraine...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.