Junior Fitness bij Vivelli

Sporten is goed voor lichaam en geest en dat geldt bij uitstek voor kinderen. Regelmatig sporten helpt een kind om een aantal vaardigheden te ontwikkelen. Een ander belangrijk sociaal aspect is het leren omgaan met anderen.

Vivelli biedt verschillende fitness mogelijkheden voor kinderen t/m 15 jaar:

Breakdance:
Breakdance is een dansstijl waarbij conditie, kracht, balans, flexibiliteit en coördinatie op de proef worden gesteld. Het is een totale lichaamswork-out waarbij je met behulp van dans en muziek je lichaam versterkt. Denk aan funky, soul en hip hop beats!

So you think you can breakdance? Try it at Vivelli!

Kickboxing:
Leer jezelf verdedigen en voel je sterk. Met kickboxing verbeter je niet alleen je conditie, maar ook zeker je zelfvertrouwen! Try it yourself!

Squash:
Squash is bijzonder geschikt voor het trainen van je conditie en je reactievermogen. Ook voor de kids zijn er mogelijkheden om te squashen.

Regels sporten jongeren onder de 16 jaar
Sporten buiten de jeugdlessen om:

  • Deelname aan groepslessen vanaf 12 jaar
  • Sporten in de fitness 12-14 jaar alleen onder begeleiding van een volwassenen of in de fitness begeleiding uren.
  • Sporten vanaf 15 jaar vrij

Meer informatie

Heb je een vraag of wil je meer informatie over Junior Fitness bij Vivelli Healthclub? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool Vivelli in Wijchen en Cuijk is dé plek voor junior fitnessgroepslessen en individueel fitness. Bij Vivelli ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Wijzigingen lesrooster per 1-1-2019

Vanaf 1 januari 2019 passen we enkele wijzigingen door in ons lesrooster. Zo komen de bovenstaande lessen nieuw op het roos...

Lees meer

Kerstrooster 2018

Rondom de kerstperiode hanteren we een aangepast rooster. Bekijk deze hier: Wijchen Cuijk Vivelli Healthclub wenst ied...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.