Junior Fitness bij Vivelli

Sporten is goed voor lichaam en geest en dat geldt bij uitstek voor kinderen. Regelmatig sporten helpt een kind om een aantal vaardigheden te ontwikkelen. Een ander belangrijk sociaal aspect is het leren omgaan met anderen.

Vivelli biedt verschillende fitness mogelijkheden voor kinderen t/m 15 jaar:

 

Crossfit Kinderen

CrossFit is een uitermate geschikte training voor kinderen! Bij CrossFit hebben we daarom ook speciale jeugd uren. Daarin delen we de kinderen in op leeftijd. De oefeningen zijn speciaal gericht op de leeftijdsgroep en er wordt veel op eigen lichaamsgewicht gewerkt. Ook komen er veel spelvormen in de training terug. De trainingen zijn op dinsdag en donderdag om 16.00  en worden gegeven door Ruud.

Regels sporten jongeren onder de 16 jaar
Sporten buiten de jeugdlessen om:

 • Deelname aan groepslessen vanaf 12 jaar
 • Sporten in de fitness 12-14 jaar alleen onder begeleiding van een volwassenen of in de fitness begeleiding uren.
 • Sporten vanaf 15 jaar vrij

Meer informatie

Heb je een vraag of wil je meer informatie over Junior Fitness bij Vivelli Healthclub? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

 

Sportschool Vivelli in Cuijk is dé plek voor junior fitnessgroepslessen en individueel fitness. Bij Vivelli ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 • GESLOTEN

  GESLOTEN

  Helaas is het ook voor Vivelli Healthclub niet mogelijk langer open te blijven wegens het coronavirus. Zoals zojuist in de persconferenti...

  Lees meer
 • GEZOCHT: OPROEPKRACHT

  GEZOCHT: OPROEPKRACHT

  Heb jij veel affiniteit met sport, draai jij je hand niet om voor administratieve werkzaamheden en ben jij een gediplomeerd fitnesstraine...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.