Voorbereiding Vivelli Challenge Run

Vivelli Challenge Run

Zaterdag 14 mei zal Vivelli Healthclub voor het 3de jaar op rij de Vivelli Challenge run organiseren rondom de Heeswijkse Plas in Cuijk. De Vivelli Challenge Run is een hardloopparcours van 3, 6 of 12 kilometer met verschillende Challenges. In de Challenges zal het doorzettings- en uithoudingsvermogen van de deelnemers worden getest.  De deelnemers zullen elkaar ook moeten helpen met de Challenges. Dus ga de Challenge run met je vrienden aan. De start en finish zijn op de Lavendelkade.

10 weken voorbereidingsprogramma

Vanaf 29 februari starten we met het 10 weken voorbereidingsprogramma op de Vivelli Challenge Run. Wil jij de juiste techniek van het hardlopen leren en trainen met een doel? Meld je dan aan voor dit programma. Het programma is inclusief deelname aan de Vivelli Challenge Run op zaterdag 14 mei te Cuijk. In overleg wordt 2 weken voor het evenement bekeken met welke afstand je gaat meedoen. De trainingen zullen worden aangeboden in Wijchen en in Haps. Interesse in het programma? Meld je dan aan via niels@vivelli.nl

De trainingen zijn gericht op de beginnende lopers. De trainingen worden aangeboden in cursusvorm, dus deelnemers worden verwacht om 2x per week aan de trainingen deel te nemen tijdens het gehele programma. Kun je een training niet, dan krijg je 'huiswerk' mee van de trainer of haal je de training in op de andere vestiging.

Wijchen:
Maandag 19.00-20.15 uur
Woensdag 19.00-20.15 uur

Haps:
Dinsdag 19.00-20.15 uur
Zaterdag 10.00-11.15 uur

 

 • Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Sportschool Vivelli helpt jou met het zetten van die belangrijke 1e stap. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefw...

  Lees meer
 • Bodypump les in Wijchen

  Bodypump les in Wijchen

  Vanaf a.s. zaterdag zal de Bodypump les in Wijchen starten om 9:30.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.