GESLOTEN

Helaas is het ook voor Vivelli Healthclub niet mogelijk langer open te blijven wegens het coronavirus. Zoals zojuist in de persconferentie bekend is gemaakt zullen alle openbare gelegenheden gesloten worden. Vivelli wil vanzelfsprekend bijdragen aan het zo snel mogelijk verdrijven van het virus, ook als dat op deze manier moet.

Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om tot nader order te sluiten. 

Houd onze Facebook pagina's: CrossFit Cuijk en Vivelli Healthclub, goed in de gaten voor leuke thuistrainingen. Nu jullie niet naar Vivelli kunnen komen, brengen wij Vivelli naar jullie toe!

Alle leden hebben onlangs een mail ontvangen waarin zij t/m 12-04-2020 hun gewenste compensatie aan ons door kunnen geven.

Heb jij niks ontvangen? Stuur even een mailtje naar receptiecuijk@vivelli.nl.

Wij hopen op jullie begrip in deze vervelende situatie.

Laten we samen sterk zijn en het coronavirus overwinnen!

Team Vivelli Healthclub

 • GESLOTEN

  GESLOTEN

  Helaas is het ook voor Vivelli Healthclub niet mogelijk langer open te blijven wegens het coronavirus. Zoals zojuist in de persconferenti...

  Lees meer
 • GEZOCHT: OPROEPKRACHT

  GEZOCHT: OPROEPKRACHT

  Heb jij veel affiniteit met sport, draai jij je hand niet om voor administratieve werkzaamheden en ben jij een gediplomeerd fitnesstraine...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.