GEZOCHT: OPROEPKRACHT

Heb jij veel affiniteit met sport, draai jij je hand niet om voor administratieve werkzaamheden en ben jij een gediplomeerd fitnesstrainer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een enthousiaste, communicatief sterke, flexibele en leergierige collega!

Als Fitnessinstructeur geef je onze leden fitnessbegeleiding en zorg je dat iedereen plezier heeft in sporten bij Vivelli Healthclub.

Ook ben je tijdens jouw dienst het aanspreekpunt voor de leden. Dit kan per mail, telefoon of in de club zelf zijn.

Wat is belangrijk?

 • Je weet hoe apparaten het beste werken. Als je ziet dat een oefening niet op de juiste wijze wordt uitgevoerd, dan grijp je meteen in.
 • Je houdt een oogje in het zeil als het gaat om veiligheid en hygiëne.
 • Je staat veel in contact met onze leden, daarom is kennis van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling noodzakelijk. Ook in het Engels moet jij jezelf verstaanbaar kunnen maken.
 • Je bent zowel in het weekend als doordeweeks beschikbaar.

 

Geïnteresseerd? Stuur je CV/Motivatie naar receptiecuijk@vivelli.nl

 • GESLOTEN

  GESLOTEN

  Helaas is het ook voor Vivelli Healthclub niet mogelijk langer open te blijven wegens het coronavirus. Zoals zojuist in de persconferenti...

  Lees meer
 • GEZOCHT: OPROEPKRACHT

  GEZOCHT: OPROEPKRACHT

  Heb jij veel affiniteit met sport, draai jij je hand niet om voor administratieve werkzaamheden en ben jij een gediplomeerd fitnesstraine...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.