KORTING VIVELLI LEDEN OP DEELNAME STRONG VIKING

Strong Viking is opgericht door CEO / Founder Jan Reijs (eigenaar Vivelli Healthclub) en een team ondernemers met ervaring in extreme sports en oud mariniers die samen een grote ambitie en liefde voor de sport hebben. Samen hebben zij de ambitie om de beste obstacle run ter wereld te organiseren. Kwaliteit, veiligheid en ontwikkeling staan hierbij voorop.

Strong Viking is gebaseerd op de geschiedenis van de Vikingen. Vikingen kun je het beste omschrijven als een oervolk, dat als tough, adventurous, strong en brothers bekend stond. Dit zijn elementen die de visie van Strong Viking bepalen. Strong Viking heeft als doel om zowel fysiek als mentaal het uiterste uit jezelf te halen waardoor je in het dagelijks leven je grenzen gaat verleggen en sterker wordt.

Strong Viking biedt een unieke beleving. Onze obstacle run is geen wedstrijd, maar een challenge. Samen afzien met een glimlach, dat is het belangrijkste.

Strong Viking organiseert de beste en meest uitdagende obstacle runs. Onze geschiedenis gaat terug naar de tijd van de Vikingen. De Vikingen waren onverwoestbaar, avontuurlijk en gingen uitdagingen aan. Hun bloed verspreidde zich onder de volkeren van Europa.

Heb jij dit bloed in je?

Want wij zullen je fysiek en mentaal tot het uiterste testen.

Ben jij er klaar voor? Dan zien we jou bij de finish in het Walhalla.

 • Strong Viking is not a race but a challenge
 • Vikings never quit
 • Vikings conquer their fears
 • We leave no Viking behind
 • Vikings will drink their beer in Walhalla

Schrijf je in voor een van de Strong Viking edities en ontvang als Vivelli lid € 5,- korting.

Kies voor het Bootcamp, CrossFit & fitness formulier en vul dan deze code in bij stap 3: VIVE116

http://strongviking.com/tickets/

 • Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Sportschool Vivelli helpt jou met het zetten van die belangrijke 1e stap. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefw...

  Lees meer
 • Bodypump les in Wijchen

  Bodypump les in Wijchen

  Vanaf a.s. zaterdag zal de Bodypump les in Wijchen starten om 9:30.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.