NIEUW bij Vivelli: Pink Boxing!!!

Dinsdag 17 januari (Wijchen) en dinsdag 14 februari (Haps) zullen we ons nieuwe groepslesprogramma Pink Boxing lanceren!

Pink Boxing, een work-out waarbij de conditie op een leuke en uitdagende manier wordt getraind. Een complete training door de combinatie van boksen en functionele circuittraining. Het unieke aan deze boksles is dat het alleen voor vrouwen is. Er komen geen sparvormen in voor. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een blauw oog, en je kan je bitje gewoon thuis laten. Boksen is slechts het middel. Maar wel een fantastisch middel!

De lancering in Wijchen zal dinsdag 17 januari om 18.00 uur plaats vinden. Wil je meedoen, schrijf je dan in via vivelli@vivelli.nl.
Op de dinsdag zal de les worden gegeven door Tim van 18.00 tot 19.00 uur en op de donderdag door Cynthia van 20.00 tot 21.00 uur.

UPDATE:

De lanceringen van dinsdag 18.00 en donderdag 20.00 uur zitten VOL!!!
Maar nu een extra uur op de donderdag 18.30-19.30 uur door Tim!

Schrijf je snel in voor een gratis proefles op de donderdag 18.30 uur. Dit kan via vivelli@vivelli.n


In Haps lanceren we het programma op dinsdag 14 februari. De les zal dan op de dinsdag gegeven worden door Gina van 19.00 tot 20.00 uur.

Schrijf je nu in voor een gratis proefles via vivelli@vivelli.nl

 • Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Sportschool Vivelli helpt jou met het zetten van die belangrijke 1e stap. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefw...

  Lees meer
 • Bodypump les in Wijchen

  Bodypump les in Wijchen

  Vanaf a.s. zaterdag zal de Bodypump les in Wijchen starten om 9:30.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.