Open week Vivelli Wijchen

Onlangs hebben we Vivelli in Wijchen een makeover gegeven. Trots willen wij dit aan iedereen laten zien! Kom naar onze open week en zie het resultaat. De open week is dinsdag 3 april t/m vrijdag 6 april van 19.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag 7 en zondag 8 april van 13.00 tot 16.00 uur. Schrijf je deze dagen in en bespaar tot € 104,- per jaar!

Releas Attack 100 en Fittest man and women van Wijchen!
Zaterdag 7 april hebben we ook de 100ste release van Bodyattack in de CrossFit zaal. Zondag 8 april gaan we op zoek naar de fittest man and women van Wijchen! Deze wedstrijd is voor leden en niet leden! Wil jij meedoen met deze wedstrijd mail dan voor inschrijven of info naar crossfitwijchen@gmail.com.

 • Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Sportschool Vivelli helpt jou met het zetten van die belangrijke 1e stap. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefw...

  Lees meer
 • Bodypump les in Wijchen

  Bodypump les in Wijchen

  Vanaf a.s. zaterdag zal de Bodypump les in Wijchen starten om 9:30.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.