Open week Vivelli Wijchen

Onlangs hebben we Vivelli in Wijchen een makeover gegeven. Trots willen wij dit aan iedereen laten zien! Kom naar onze open week en zie het resultaat. De open week is dinsdag 3 april t/m vrijdag 6 april van 19.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag 7 en zondag 8 april van 13.00 tot 16.00 uur. Schrijf je deze dagen in en bespaar tot € 104,- per jaar!

Releas Attack 100 en Fittest man and women van Wijchen!
Zaterdag 7 april hebben we ook de 100ste release van Bodyattack in de CrossFit zaal. Zondag 8 april gaan we op zoek naar de fittest man and women van Wijchen! Deze wedstrijd is voor leden en niet leden! Wil jij meedoen met deze wedstrijd mail dan voor inschrijven of info naar crossfitwijchen@gmail.com.

 • Zomerrooster

  Zomerrooster

  Van 13 Juli t/m 30 Augustus draaien wij een aangepast zomerrooster. Deze kan je hieronder bekijken: Cuijk Tijden de vierdaagseweek ...

  Lees meer
 • Zomeractie

  Zomeractie

  Is de seizoenstop van jouw sport (hockey, voetbal, handbal) begonnen? Maak dan vanaf juni gebruik van onze zomeractie en begin fit met je...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.