Strong Viking Lab

Vanaf heden kan er gebruik worden gemaakt van het Strong Viking LAB! Dit kan wanneer je hiervoor het Strong Viking Lab abonnement toevoegt aan je Vivelli abonnement. Deze toevoeging kost € 9,95 per 4 weken en dan mag je volgens  je Vivelli abonnement gebruik maken van het LAB. Dit abonnement is per 4 weken opzegbaar en toe te voegen aan het abonnement van Vivelli. Deze toevoeging kan je activeren aan de receptie van Vivelli Cuijk.

Wanneer je dat gedaan hebt, is het verplicht om altijd je training te reserveren. Bij 12 sporters is het LAB vol en het kan ook zijn dat je op bepaalde uren niet terecht kan ivm groepstrainingen. Reserveren doe je eenvoudig via de Virtuagym app.

Wil je een training volgen met een instructeur, dan kan je dit reserveren via de Strong Viking website. Je dient hiervoor aparte trainingen te kopen. Voor de Strong Viking Lab pagina klik hier.

 • Zomerrooster

  Zomerrooster

  Hoi Allemaal,   Zoals altijd draaien wij in Juli en Augustus een zomerrooster. bekijk deze hier: 

  Lees meer
 • WIJ ZIJN OPEN

  WIJ ZIJN OPEN

  Beste Vivelli leden, Yes! Het verlossende woord is eruit en wat zijn wij bli...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.