Vivelli Afval Challenge

Maandag 9 april start bij Vivelli Healthclub in Wijchen de ‘Afval Challenge’. In 12 weken ga je groepsgewijs sporten en bijeenkomsten volgen over voeding, om je zo te helpen van de overtollige kilo’s af te komen. De Vivelli Afval Challenge is het ideale programma om gecontroleerd en gezond af te vallen. Dit doet Vivelli door middel van 1 gezamenlijke training op maandagavond en om de week een bijeenkomst over voeding op de woensdagavond.  Naast deze gezamenlijke momenten, mag je in het 12 weken programma onbeperkt sporten en gebruik maken van de groepslessen en de faciliteiten van Vivelli Healthclub.

De training zullen bestaan uit 30 min krachtraining en 30 min Intervaltraining, deze combinatie van trainingen zorgt voor het hoogste percentage vetverbranding en gewichtsverlies. De trainingen zijn voor een ieder goed te volgen. Als je alle trainingen en voedingsbijeenkomsten hebt bijgewoond dan heb je 4 weken onbeperkt sporten verdiend.

Wil je meedoen met ons afval programma, meld je dan uiterlijk voor 9 april aan bij de receptie van Vivelli Healthclub of mail naar receptie@vivelli.nl.

 • Zomerrooster

  Zomerrooster

  Van 13 Juli t/m 30 Augustus draaien wij een aangepast zomerrooster. Deze kan je hieronder bekijken: Cuijk Tijden de vierdaagseweek ...

  Lees meer
 • Zomeractie

  Zomeractie

  Is de seizoenstop van jouw sport (hockey, voetbal, handbal) begonnen? Maak dan vanaf juni gebruik van onze zomeractie en begin fit met je...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.