Vivelli Afval Challenge

Maandag 9 april start bij Vivelli Healthclub in Wijchen de ‘Afval Challenge’. In 12 weken ga je groepsgewijs sporten en bijeenkomsten volgen over voeding, om je zo te helpen van de overtollige kilo’s af te komen. De Vivelli Afval Challenge is het ideale programma om gecontroleerd en gezond af te vallen. Dit doet Vivelli door middel van 1 gezamenlijke training op maandagavond en om de week een bijeenkomst over voeding op de woensdagavond.  Naast deze gezamenlijke momenten, mag je in het 12 weken programma onbeperkt sporten en gebruik maken van de groepslessen en de faciliteiten van Vivelli Healthclub.

De training zullen bestaan uit 30 min krachtraining en 30 min Intervaltraining, deze combinatie van trainingen zorgt voor het hoogste percentage vetverbranding en gewichtsverlies. De trainingen zijn voor een ieder goed te volgen. Als je alle trainingen en voedingsbijeenkomsten hebt bijgewoond dan heb je 4 weken onbeperkt sporten verdiend.

Wil je meedoen met ons afval programma, meld je dan uiterlijk voor 9 april aan bij de receptie van Vivelli Healthclub of mail naar receptie@vivelli.nl.

 • Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Sportschool Vivelli helpt jou met het zetten van die belangrijke 1e stap. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefw...

  Lees meer
 • Bodypump les in Wijchen

  Bodypump les in Wijchen

  Vanaf a.s. zaterdag zal de Bodypump les in Wijchen starten om 9:30.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.