Vivelli Challenge Run 2016

Zaterdag 14 mei zal Vivelli Healthclub voor het 3de jaar op rij de Vivelli Challenge run organiseren rondom de Heeswijkse Plas in Cuijk. De Vivelli Challenge Run is een hardloopparcours van 3, 6 of 12 kilometer met verschillende Challenges. In de Challenges zal het doorzettings- en uithoudingsvermogen van de deelnemers worden getest.  De deelnemers zullen elkaar ook moeten helpen met de Challenges. Dus ga de Challenge run met je vrienden aan. De start en finish zijn op de Lavendelkade.

Voor wie is de Vivelli Challenge Run?

Net als vorig jaar, zal ook dit jaar er een speciaal parcours voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn. Daarbij moet het kind altijd begeleid worden door een volwassene. Dit is de 3 km afstand. Deze afstand is ook uitermate geschikt voor volwassenen die de Challenge Run willen ervaren, maar nog niet over een conditie beschikken om de 6 of 12 km aan te gaan. De 6 en 12 km van de Vivelli Challenge Run is geschikt voor deelnemers vanaf 13 jaar en iedereen met een basisconditie kan de Run volbrengen. De Challenges tijdens het hardlopen bestaan o.a. uit: klimmen over en tijgeren onder obstakels door. De 12 km run is de run van 6 km, maar dan 2 ronden.

Onze missie

Het is de missie van Vivelli Healthclub om mensen te stimuleren naar een gezonde en actieve levensstijl. En het trainen voor  de Challenge Run is voor veel mensen een ideaal doel om naar toe te trainen. Daarbij is dit een ideale kennismaking met het fenomeen Obstacle Runs. Vivelli Healthclub is official partner van de Strong Viking Obstacle Runs. De Vivelli Challenge Run is een ideale opstap en voorbereiding voor de Strong Viking Water Edition op 11 en 12 juni in Wijchen.

Kosten en starttijden

Kosten (incl. servicekosten):
12 km                           € 26,42
6 km                             € 21,32
3 km volwassenen   € 16,22
3 km kinderen           € 11,10

Vivelli leden ontvangen € 5,- korting op de 6 en 12 km. Gebruik daarvoor de button onder inschrijven met korting.
Schrijf je met 6 personen in via de groepsinschrijving, betaal je maar 5 tickets ipv 6. Gebruik daarvoor de button onder groepsinschrijving.

Starttijden (de onderstaande startvakken zijn nu geopend):
Starttijd                      Startserie   Afstand
13.00 uur                    1                 12 km
13.40 uur                    3                 6 km
14.00 uur                    4                 3 km

Inschrijven

Inschrijven:
inschrijven kan via de onderstaande buttons. Je kan individueel inschrijven, Maar ook met een groep. Door deze uitdaging samen aan te gaan motiveer je elkaar en maakt het de Challenge Run nog leuker! Vivelli leden krijgen korting op de 6 en 12 km inschrijving. Zij kunnen met hun kortingscode inschrijven via de onderste link.

Individueel:

Groepsinschrijving:

Inschrijven met korting:

Het Parcours

Het Parcours kan nog worden aangepast. De 12 km is de 6 km ronde 2x.

 

 

 

 • Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Sportschool Vivelli helpt jou met het zetten van die belangrijke 1e stap. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefw...

  Lees meer
 • Bodypump les in Wijchen

  Bodypump les in Wijchen

  Vanaf a.s. zaterdag zal de Bodypump les in Wijchen starten om 9:30.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.