Vivelli Challenge Run 2017

Vivelli Challenge Run

Zaterdag 24 juni 2017 zal Vivelli Healthclub voor het 4de jaar op rij de Vivelli Challenge run organiseren rondom de Heeswijkse Plas in Cuijk. De Vivelli Challenge Run is een hardloopparcours van 3 of 6 kilometer met verschillende Challenges. In de Challenges zal het doorzettings- en uithoudingsvermogen van de deelnemers worden getest.  De deelnemers zullen elkaar ook moeten helpen met de Challenges. Dus ga de Challenge run met je vrienden aan. De start en finish zijn op de Lavendelkade.

Voor wie is de Vivelli Challenge Run?

Net als vorig jaar, zal ook dit jaar er een speciaal parcours voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn. Daarbij moet het kind altijd begeleid worden door een volwassene. Dit is de 3 km afstand. Deze afstand is ook uitermate geschikt voor volwassenen die de Challenge Run willen ervaren, maar nog niet over een conditie beschikken om de 6 km aan te gaan. De 6 km van de Vivelli Challenge Run is geschikt voor deelnemers vanaf 13 jaar en iedereen met een basisconditie kan de Run volbrengen. De Challenges tijdens het hardlopen bestaan o.a. uit: klimmen over en tijgeren onder obstakels door.

Kosten en starttijden

Kosten (incl. servicekosten):
6 km                             € 21,50
3 km volwassenen   € 16,50
3 km kinderen           € 11,50

Vivelli leden ontvangen € 5,- korting op de 6 km. Gebruik daarvoor de button onder inschrijven met korting. Gebruik dan de code: 17VCR.
Schrijf je met 6 personen of meer in via de groepsinschrijvingbutton, dan betaal je per persoon € 17,- ipv € 21,50. Dit is alleen bij de 6 km afstand. Gebruik daarvoor de button onder groepsinschrijving.

Starttijden:
Starttijd                      Startserie   Afstand
13.00 uur                    1                 6 km
13.20 uur                    2                 6 km  
14.00 uur                    4                 3 km    
 

Inschrijven

3 en 6 km inschrijvingen:

Groepsinschrijvingen:

Inschrijven met korting (Vivelli leden):

Het Parcours

Het Parcours kan nog worden aangepast.

 

Parkeren, omkleden en garderobe

Parkeren:
Voor de deelnemers en toeschouwers hebben we een gratis parkeerplaats in de buurt van de Lavendelkade. Wanneer je op je navigatie het adres Lavendel 250 in toets kom je vanzelf de parkeerregelaars tegen. Volg hun aanwijzingen, zij leiden je naar de gratis parkeerplaats. Deelnemers en toeschouwers mogen niet parkeren bij de Jumbo.

Omkleden en Garderobe:
Ook dit jaar hebben we binnen in wijkaccommodatie de Nielt 2 kleedkamers ingericht. 1 voor de dames en 1 voor de heren. Ook kun je jouw spullen tijdens de Run achterlaten in wijkaccommodatie de Nielt in de bewaakte garderobe.

 
 
 • Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Sportschool Vivelli helpt jou met het zetten van die belangrijke 1e stap. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefw...

  Lees meer
 • Bodypump les in Wijchen

  Bodypump les in Wijchen

  Vanaf a.s. zaterdag zal de Bodypump les in Wijchen starten om 9:30.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.