Vivelli Haps verhuist naar Cuijk

BREAKING NEWS!!!

Vivelli Healthclub Haps zal zich samen met CrossFit Cuijk en Strong Viking Headoffice gaan vestigen in Cuijk! Dit zal plaats vinden voor 1 februari 2018. Op de plaats van Vivelli Haps zal een woningbouwproject komen. Lees hieronder het persbericht van de Maasdriehoek.

Plan voor 19 woningen op 'Vivelli-terrein' in Haps

HAPS | De gemeente Cuijk en Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V. uit Wijchen hebben vandaag een intentieovereenkomst gesloten voor de ontwikkeling van 19 grondgebonden woningen aan de Margrietstraat in Haps, op de locatie waar nu nog Vivelli Healthclub is gevestigd. Vivelli zal uiterlijk 1 februari 2018 verhuizen naar Cuijk.

De gronden in de Margrietstraat zijn door Jan Oosterhout Ontwikkeling aangekocht. Direct in het nieuwe jaar zal worden gestart met het wijzigingsplan voor de locatie. Dan volgt ook de informatie over de woningen en de verkoopprijzen. Het bouwplan krijgt de naam Vivellihof en omvat 14 rij- en hoekwoningen en 5 patiowoningen.
Tijdens de ontwikkeling blijft Vivelli Healthclub gewoon actief op de locatie. Uiterlijk 1 februari 2018 zal Vivelli verhuizen naar Cuijk. Jan Oosterhout uit Wijchen is met de ontwikkeling en bouw van meerdere plannen al actief in de regio.

 
 • Zomerrooster

  Zomerrooster

  Van 13 Juli t/m 30 Augustus draaien wij een aangepast zomerrooster. Deze kan je hieronder bekijken: Cuijk Tijden de vierdaagseweek ...

  Lees meer
 • Zomeractie

  Zomeractie

  Is de seizoenstop van jouw sport (hockey, voetbal, handbal) begonnen? Maak dan vanaf juni gebruik van onze zomeractie en begin fit met je...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.