Vivelli stapt over naar Virtuagym

 

Woensdag 9 januari is Vivelli overgestapt naar het ledenpakket van Virtuagym. Dit ledenpakket dient vele voordelen voor Vivelli en haar leden. Op 9 januari is er naar alle bestaande leden, waarvan het e-mail adres bekend is, een activatie mail gestuurd. Mocht je hem niet in je postvak in hebben ontvangen, check dan ook je spambox. Via deze mail kan je een account aanmaken en ben je direct aan Vivelli gelinkt. Via dit account kan je jezelf inschrijven voor lessen, je trainingstegoed bekijken en facturen inzien. Ook kan je jouw trainingsschema's hierin bekijken en je voortgang bijhouden. Tevens zit er een voedingsmodule in, waarbij je jouw voeding kan bijhouden.

Mocht je geen e-mail hebben ontvangen, neem dan contact op met de receptie van Vivelli via receptie@vivelli.nl. Om het nog makkelijker te maken kan je ook een app downloaden in de playstore en app store.

app store: https://itunes.apple.com/nl/app/virtuagym-fitness/id808207399?mt=8

Google play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=digifit.virtuagym.client.android&hl=nl

Komende week zal iedereen voorzien worden van een nieuwe incheck tag. Dit zal gebeuren bij je eerste keer dat je komt trainen.

 • Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Sportschool Vivelli helpt jou met het zetten van die belangrijke 1e stap. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefw...

  Lees meer
 • Bodypump les in Wijchen

  Bodypump les in Wijchen

  Vanaf a.s. zaterdag zal de Bodypump les in Wijchen starten om 9:30.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.