Wellness

Bij Vivelli Healthclub in Wijchen en Cuijk kan je ook heerlijk ontspannen in het wellness gedeelte. Bijvoorbeeld met de sauna en de zonnebank. Of geniet je meer van een massage? Kom volledig tot rust na afloop van het sporten in de lounge van Vivelli.

Sauna

Na inspanning is het heerlijk ontspannen in de sauna. De saunafaciliteiten zijn gedurende de openingstijden toegankelijk en gratis te gebruiken voor alle leden.

Zonnebank

Onze snelbruinende solariums bieden je ontspanning en een gebruinde huid. Bij de receptie kun je informeren naar de mogelijkheden.

Lounge

Sluit je training gezellig af in onze lounge. Even lekker uitblazen en ontspannen, praten met vrienden, lezen of even helemaal niets doen.

Fysiotherapie

Health, fysiotherapie en training is een innovatieve fysiotherapiepraktijk gevestigd in Vivelli Healthclub te Wijchen. De praktijk richt zich zowel op curatieve als preventieve zorg. Dat wil zeggen: behandelen met het oog op herstel en met het oog op voorkomen van klachten. De praktijk biedt fysiotherapie op maat, waarbij adviseren, begeleiden, behandelen en laagdrempeligheid vooropstaan.

Kapper

Haarstudio Vivelli is in handen van Jacqueline van Maassen waar persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staat. Dames, heren en kinderen kunnen er terecht op afspraak of gewoon even binnen lopen. Telefoonnummer: (024) 6412802.

 

Maak gratis Kennis met Vivelli

 

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 • Zomeractie

  Zomeractie

  Is de seizoenstop van jouw sport (hockey, voetbal, handbal) begonnen? Maak dan vanaf juni gebruik van onze zomeractie en begin fit met je...

  Lees meer
 • Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Ervaar Vivelli Healthclub nu met de Gratis Proefweek Fitness

  Sportschool Vivelli in Wijchen en Haps helpt jou met het zetten van die belangrijke 1e stap. Daarom nodigen wij je uit voor een ...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.