• Standaard

Wellness

Bij Vivelli Healthclub in Wijchen en Haps (gemeente Cuijk) kan je ook heerlijk ontspannen in het wellness gedeelte. Bijvoorbeeld met de sauna en de zonnebank. Of geniet je meer van een massage? Kom volledig tot rust na afloop van het sporten in de lounge van Vivelli.

Sauna

Na inspanning is het heerlijk ontspannen in de sauna. De saunafaciliteiten zijn gedurende de openingstijden toegankelijk en gratis te gebruiken voor alle leden.

Zonnebank

Onze snelbruinende solariums bieden je ontspanning en een gebruinde huid. Bij de receptie kun je informeren naar de mogelijkheden.

Massage

Een stijve nek, een zere rug, spierpijn, vermoeide spieren? Een goede massage kan verlichting bieden en bijdrage aan het herstel van het lichaam. Geen klachten, maar even lekker ontspannen kan natuurlijk ook! Bij de receptie kun je informeren naar de mogelijkheden. In Haps werken we samen met Centrum Sport Massage van Harrie van Schilt, 0485-212642.

Lounge

Sluit je training gezellig af in onze lounge. Even lekker uitblazen en ontspannen, praten met vrienden, lezen of even helemaal niets doen.

Fysiotherapie

Health, fysiotherapie en training is een innovatieve fysiotherapiepraktijk gevestigd in Vivelli Healthclub te Wijchen. De praktijk richt zich zowel op curatieve als preventieve zorg. Dat wil zeggen: behandelen met het oog op herstel en met het oog op voorkomen van klachten. De praktijk biedt fysiotherapie op maat, waarbij adviseren, begeleiden, behandelen en laagdrempeligheid vooropstaan.

Kapper

Haarstudio Vivelli is in handen van Jacqueline van Maassen waar persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staat. Dames, heren en kinderen kunnen er terecht op afspraak of gewoon even binnen lopen. Telefoonnummer: (024) 6412802.

Tattoo-remove

Beauty Salon Remove is gespecialiseerd in haarverwijdering op het gehele lichaam. En het verwijderen van tatoeages. Onze apparatuur behandeld ook funges en couprose.Er worden medische gecertificeerde apparatuur met bijzondere resultaten gebruikt. Kijk voor meer info opwww.hairremove.nl en www.tattooremove.nl of bel met 024-6630059

 

Maak gratis Kennis met Vivelli

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • Welke dag zijn we vandaag? (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag)
 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Aangepaste openingstijden Hemelvaart en Pinksteren

  Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hebben we aangepaste openingstijden. Bekijk ...

  Lees meer
 • Vivelli Challenge Run 2017

  Vivelli Challenge Run Zaterdag 24 juni 2017 zal Vivelli Healthclub voor het ...

  Lees meer
Meer nieuws