Wellness

Bij Vivelli Healthclub in Wijchen en Haps (gemeente Cuijk) kan je ook heerlijk ontspannen in het wellness gedeelte. Bijvoorbeeld met de sauna en de zonnebank. Of geniet je meer van een massage? Kom volledig tot rust na afloop van het sporten in de lounge van Vivelli.

Sauna

Na inspanning is het heerlijk ontspannen in de sauna. De saunafaciliteiten zijn gedurende de openingstijden toegankelijk en gratis te gebruiken voor alle leden.

Zonnebank

Onze snelbruinende solariums bieden je ontspanning en een gebruinde huid. Bij de receptie kun je informeren naar de mogelijkheden.

 

Lounge

Sluit je training gezellig af in onze lounge. Even lekker uitblazen en ontspannen, praten met vrienden, lezen of even helemaal niets doen.

Fysiotherapie

Health, fysiotherapie en training is een innovatieve fysiotherapiepraktijk gevestigd in Vivelli Healthclub te Wijchen. De praktijk richt zich zowel op curatieve als preventieve zorg. Dat wil zeggen: behandelen met het oog op herstel en met het oog op voorkomen van klachten. De praktijk biedt fysiotherapie op maat, waarbij adviseren, begeleiden, behandelen en laagdrempeligheid vooropstaan.

Kapper

Haarstudio Vivelli is in handen van Jacqueline van Maassen waar persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staat. Dames, heren en kinderen kunnen er terecht op afspraak of gewoon even binnen lopen. Telefoonnummer: (024) 6412802.

 

Maak gratis Kennis met Vivelli

 

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Vivelli Afval Challenge

Maandag 9 april start bij Vivelli Healthclub in Wijchen de ‘Afval Challenge’. In 12 weken ga je groepsgewijs sporte...

Lees meer

Open week Vivelli Wijchen

Onlangs hebben we Vivelli in Wijchen een makeover gegeven. Trots willen wij dit aan iedereen laten zien! Kom naar onze open...

Lees meer
Meer nieuws