fbpx

Online groepsles reserveren

Vivelli werkt in Cuijk met Virtuagym. Dit ledenpakket dient vele voordelen voor Vivelli en haar leden. Wanneer je jezelf inschrijft bij Vivelli ontvang je een e-mail met activatie link. Via deze mail kan je een account aanmaken en ben je direct aan de betreffende vestiging gelinkt. Via dit account kan je jezelf inschrijven voor lessen, je trainingstegoed bekijken en facturen inzien. Ook kan je jouw trainingsschema’s hierin bekijken en je voortgang bijhouden. Tevens zit er een voedingsmodule in, waarbij je jouw voeding kan bijhouden.

Mocht je geen e-mail hebben ontvangen, neem dan contact op met de receptie van Vivelli. Om het nog makkelijker te maken kan je ook een app downloaden in de playstore en app store.

 

Sportschool Vivelli in Cuijk is dé plek voor de leukste groepslessen zoals zumba, bodypump en power yoga. Bij Vivelli ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.