fbpx

Beste Vivelli leden,

Helaas is het duidelijk geworden dat de huidige lockdown verlengd gaat worden tot en met 9 februari.
Ontzettend balen voor ons, maar ook zeker voor jullie! Deze verlenging heeft voor ons zoals voor meerdere bedrijven ontzettend grote gevolgen.

Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en een goede weerstand essentieel zijn, kunnen wij jullie daarin nu moeilijk ondersteunen. Toch hopen wij dat iedereen in beweging blijft, ook nu onze deuren nog langer gesloten blijven dan verwacht.

V-test
Speciaal voor Vivelli leden Bieden wij de V-test aan ter waarde van € 19,95,- Deze is beschikbaar gesteld door onze partner Strong Viking. De V-test is een leuke uitdaging die je heel makkelijk vanuit thuis kan doen. De V-test bestaat uit een nul meting, een uniek zes weken persoonlijk trainingsschema en de uiteindelijke V-test. Deze uitdaging is geschikt voor de beginnende sporter tot de meest ervaren atleet! De test bestaat uit de 3 belangrijkste kracht en conditie oefeningen, waarbij jij tot jouw maximaal haalbare gaat! Via de test werk je de komende zes weken aan de beste versie van jezelf.

Je kunt jezelf, via jouw onderstaande unieke code, GRATIS aanmelden voor een Premium ticket van de V-Test! Je ontvangt vervolgens:

Toegangscode voor de V-Test: 0-Meting
Gepersonaliseerd 6 weeks trainingsschema, op basis van jouw 0-meting
Toegangscode voor de V-Test: Eindtest
Uniek V-test shirt
Publicatie van jouw score op de V-Test Ranking-pagina
Digitaal certificaat met jouw score
Level (1-16)
€5,- shoptegoed bij www.obstaclerunshop.com
Jouw unieke code is per mail toegestuurd, mocht je deze niet ontvangen hebben neem dan even contact op met ons via: receptiecuijk@vivelli.nl

Wij zullen jullie uiteraard ook blijven voorzien van online trainingen. houd allen hiervoor de pagina’s van Crossfit Cuijk en Vivelli Healthclub in de gaten. Je kan natuurlijk ook alle trainingen van de vorige lockdown nog terug vinden op deze pagina’s.

Voor de liefhebbers van Les Mills hebben wij nog een online code waarmee jullie gratis 60 dagen gebruik kunnen maken van Les Mills on Demand: een platform met zo’n 1000 workouts die je thuis kan volgen. Op dit platform staat voor ieder wat wils, zoals: cardio, kracht, dans, Body & mind enzovoorts.
Ook deze code is per mail verzonden naar jullie!

Momenteel zijn we door de lockdown telefonisch niet bereikbaar, wij zijn wel te bereiken op: receptiecuijk@vivelli.nl. We streven ernaar om jullie binnen enkele dagen van een reactie te voorzien!

Met sportieve groet,

Team Vivelli Healthclub