fbpx

Vanaf 1 juli mogen wij onze deuren weer voor jullie openen!

De afgelopen dagen zijn wij druk bezig geweest om de hele sportschool nogmaals te poetsen/reinigen en hebben wij Vivelli voor jullie onderverdeeld in vijf verschillende zalen. Deze kan je reserveren via onze Virtuagym App. De lessen die hierin staan zijn leidend en kunnen soms afwijken met de website i.v.m. ons zomerrooster!. Om te kunnen reserveren met Virtuagym heb je als het goed is een activatie link gehad waarmee je een account kan aanmaken. Die zou je ontvangen moeten hebben zodra je lid bent geworden bij ons en ingeschreven staat in ons systeem. Deze mail kan in je spam box terecht gekomen zijn dus check die even! Mocht je die nou niet gehad hebben dan mail even naar: receptiecuijk@vivelli.nl dan sturen wij die je opnieuw!

Als je jezelf aangemeld hebt dan werkt het reserveren zo: Klik dan hier voor het FILMPJE  met verdere uitleg!

De vijf ruimtes bestaan uit:
Zaal 1: Fitness*
Zaal 2: CrossFit / Kickboksen / Pinkboxing
Zaal 3: Cardio*
Zaal 4: Groepslessen
Zaal 5: Spinning

*We hebben extra beweegruimte gecreëerd in de cardio- en fitnessruimte waardoor reserveren hier niet noodzakelijk is. Bij (te grote) drukte kan het zijn dat er gevraagd wordt om even te wachten in de lounge ruimte. Mocht de piekdrukte aanhouden zal er alsnog met een reserveringsmodule gewerkt gaan worden.

Gezondheidscheck

Bij reservering in onze App zal gelijk een gezondheidscheck plaatsvinden. Deze vragen bestaan uit:

  • Heb je in de afgelopen 24 uur last gehad van hoesten, neusverkoudheid, koorts (vanaf 38 graden) of benauwdheidsklachten?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
  • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

Wanneer dit alles niet het geval is, is de reservering vastgesteld en kan je komen sporten.

Iedereen is verplicht om gebruik te maken van een handdoek tijdens de training. Geen handdoek = geen toegang. Ook willen wij jullie graag vragen om zo min mogelijk gebruik te maken van de kleedkamers en douches, om opstoppingen te voorkomen. Hiervoor hebben wij kluisjes in de zaal van de groepslessen geplaatst, op de gang en beneden. Kom dus als dat mogelijk is in sportkleding met een gevulde bidon.

Alle zalen zijn ingericht volgens het protocol en ons ventilatiesysteem voldoet aan alle eisen. Reserveer nu jouw lessen en we hopen jullie allemaal snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,
Team Vivelli Healthclub